Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، تا دیروز پدر مادر‌ها از دزدان کوچه خیابان می‌ترسیدند که بچه هایشان را ببرند، اما حالا این دزد‌ها در شمایلی دیگر در خانه‌های ما هستند. دزدانی که حالا فکر بچه هایمان را هدف قرار دادند. در دنیایی که دیگر نمی‌شود بچه‌ها را از گوشی و موبایل جدا کرد، مدیریت افکار بچه‌ها بیش از همیشه در دسترس تولید کنندگان محتوای مجازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارتون یا انیمیشن‌هایی که این روز‌ها تولید می‌شود، برای گروه سنی کودک ساخته شده، اما هدفی بلند برای تمام زندگیشان دارند. انیمیشن‌هایی که بزرگتر‌ها هم باید با احتیاط آن را تماشا کنند. بسیاری از پدر و مادر‌ها توجه دارند، که پیش از اینکه فرزندانشان انیشمیشن‌ها را تماشا کنند، یکبار آن را نگاه کنند که فرزندانشان با صحنه‌های بد مواجه نشوند.

بیشتر بخوانید: انیمیشنی که بدون پشتوانه به اسکار ۲۰۲۰ راه یافت/ انتقاد کارگردان «آخرین داستان» از سوء مدیریت در هزینه‌کرد بودجه

البته کار برای پدر و مادر‌ها از این سخت‌تر است. بسیاری از انیمیشن‌ها مضمون داستانشان حاوی مسائل غیر اخلاقی است. در این شرایط امکان سانسور یک صحنه غیر اخلاقی وجود ندارد. در این شرایط پدر و مادر نگران بچه هایشان می‌شوند که ذهنشان در پی خلق یک اسطوره از شخصیت‌های داستان است؛ بچه‌هایی که عادت به اسطوره سازی دارند. پدر و مادر‌ها در بسیاری از موارد توان سانسور کارتون‌ها و انیمیشن‌ها را ندارند. شخصیت‌های اصلی این آثار در جلد روی لوازم تحریر و حتی عروسک بازی بچه‌ها قرار دارند. مشکل از یک نقطه نیست که توان مدیریت آن وجود داشته باشد. صحبت حتی از تبادل فرهنگ نیست. صحبت از القای یک نوع از سبک زندگی با تیپ و ظاهری خاص و شخصیتی واحد است.

موضوع فقط پوشش نامناسب و حتی روابط نامشروع نیست؛ بعضی اوقات ترویج خشونت و بی پروایی در کنار زدن خط قرمزها در این انیمیشن‌ها دیده می‌شود. 

اینجا باید متولیان فرهنگی جلوی ورود این نوع از انیمیشن را بگیرند. باید واحد‌های نظارتی در این زمینه فعال‌تر از دیگر زمینه‌ها باشند؛ چراکه آینده یک نسل و جامعهء چند سالِ دیگر ما، تحت تاثیر قرار دارد. البته کار به همین جا ختم نمی‌شود. وقتی صحبت از مقابله با یک جریان بزرگ در دنیاست باید تولیداتی در داخل جایگزین آن شود که نظر مخاطبان به سمت دیگری برود. وقتی تولیدات قابل توجهی در داخل کشور نباشد، هرچقدر در مقابل ورود انیمیشن‌های نامناسب ایستادگی شود، بازهم راه فراری ایجاد می‌شود. باید آنقدر تولیدات را بالا برد که افکار عمومی را به طرف دیگر کشاند.

بیشتر بخوانید: انیمیشن های بلند اسکار ۲۰۲۰ معرفی شدند/ جای خالی «شیر شاه»

انیمیشن در کشور ما همچنان جدی گرفته نمی‌شود و به صنعتی بزرگ تبدیل نشده است. تولیدات در این زمینه به نسبت کشور‌های پیشرفته مانند ژآپن بسیار پایین است. در حال حاضر در کشور ژاپن به اندازه درآمد ایران از نفت، از انیمیشن کسب درآمد می‌شود. این نشان می‌دهد که باید در حوزه انیمیشن کار‌های زیرساختی و بزرگی صورت بگیرد. کارهایی که هنوز انجام نشده است.

انتهای پیام/

تولید انیمیشن در ایران راه مقابله با انیمیشن‌های نامناسب خارجی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انیمیشن سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۴۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آجیل، سپر ایمنی روان در برابر افسردگی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، طبق تحقیقات اخیر، بین مصرف روزانه آجیل و کاهش خطر افسردگی ارتباط وجود دارد. به گفته کارشناسان، آجیل حاوی مواد مغذی خاصی است که می‌تواند به ارتقای سلامت روان کمک کند. این تحقیقات بیانگر آن است که خوردن یک مشت آجیل (۳۰ گرم) در روز با کاهش ۱۷ درصدی خطر ابتلا به افسردگی مرتبط است.

بیشتر بخوانید: روزتان را با غذاهای پرانرژی آغاز کنید

یک وعده آجیل می‌تواند شامل: ۱۰ عدد گردو، ۲۰ عدد بادام، ۳۰ عدد پسته و ۱۵ بادام هندی باشد.

طی سال‌های اخیر تحقیقات زیادی روی تأثیر عمیق عادات غذایی ما بر سلامت ذهن و روان تأکید داشته‌اند؛ که یکی از پررنگ‌ترین آنها به ارتباط قوی میان روده و مغز اشاره می‌کند و نقش کلیدی تغذیه در سلامت روانی را برجسته می‌کند.

به گفته محققان، افرادی که در رژیم غذایی خود آجیل بیشتری می‌خورند، ممکن است در سایر رفتارهای سالم نیز پیشرو باشند و عاداتی مانند ورزش و بهداشت خواب را نیز مدنظر قرار دهند. بدین ترتیب طبیعی است که خطر ابتلا به اختلالات خلقی در آنها کاهش یابد.

کدام یک از اجزای آجیل به کاهش خطر افسردگی کمک می‌کنند؟

نتایج نشان می‌دهد مواد مغذی موجود در انواع آجیل می‌تواند به بدن کمک کند تا استرس را بهتر مدیریت کند، سلامت روده را بهبود بخشد و سلامت مغز را تقویت کند. از این رو، خوردن آجیل می‌تواند یک استراتژی غذایی مفید برای پیشگیری و مدیریت افسردگی باشد.

به طور مثال:

گردو و امگا ۳

گردو به دلیل محتوای بالای امگا ۳ معروف است. امگا ۳ که برای عملکرد و رشد مغز ضروری است، اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد و به طور بالقوه خطر افسردگی را کاهش می‌دهد. مصرف منظم گردو با تأثیر بر ایجاد و عملکرد انتقال‌دهنده‌های عصبی تنظیم‌کننده خلق و خو، مانند سروتونین و دوپامین، ممکن است به بهبود خلق و خو و کاهش علائم افسردگی کمک کند.

هم‌چنین یک مطالعه در سال ۲۰۲۳ نشان داد که مصرف مکمل امگا ۳ با بهبود قابل توجه علائم افسردگی در افراد مبتلا به افسردگی خفیف تا متوسط مرتبط است.

بادام هندی و تریپتوفان

بادام هندی به دلیل داشتن محتوای بالای تریپتوفان و پتانسیل خود در کاهش علائم افسردگی بسیار مورد توجه است. تریپتوفان یک آمینو اسید است که به عنوان پیش‌ساز سروتونین عمل می‌کند و می‌تواند خلق و خو را بهبود بخشد، به طور بالقوه نرخ افسردگی را کاهش دهد و هم‌چنین در تنظیم خواب نقش داشته باشد. تحقیقات نشان می‌دهد که اثرات ضد افسردگی تریپتوفان ممکن است ناشی از تأثیر مثبت آن بر التهاب عصبی، استرس مزمن و اختلال در تنظیم میکروبیوم روده باشد.

بادام و اسیدهای فنولیک

بادام سرشار از اسیدهای اولیک است؛ که در مطالعات اخیر نتایج امیدوارکننده‌ای در کاهش رفتارهای شبه‌افسردگی داشته است. از دیگر آجیل‌های دارای این ترکیبات می‌توان به گردو و پسته اشاره کرد. این ترکیبات می‌توانند بر سیستم‌ها و عملکردهای مختلف بدن، از جمله متعادل کردن سطح استرس، کمک به تشکیل سلول‌های عصبی و تأثیر مثبت بر سلامت روده تأثیر بگذارند؛ که همگی از عوامل ضروری برای سلامت روان هستند.

سایر مواد مغذی موجود در آجیل

ویتامین E: آنتی اکسیدانی است که می‌تواند به محافظت از سلول‌های مغز در برابر استرس اکسیداتیو کمک کند.

منیزیم: یک ماده معدنی است که در عملکرد انتقال‌دهنده‌های عصبی نقش دارد و به تنظیم خلق و خو کمک می‌کند.

هم استرس اکسیداتیو و هم کمبود منیزیم در ایجاد اختلالات خلقی، از جمله افسردگی، نقش دارند.

چربی‌های تک غیراشباع و چند غیراشباع: منابع چربی سالمی که برای حفظ یکپارچگی ساختاری سلول‌های مغز و حمایت از ارتباط بین نورون‌ها ضروری هستند.

فیبر غذایی: به تقویت میکروبیوم روده کمک می‌کند. آجیل، علاوه بر فیبر بالا، دارای شاخص گلیسمی پایینی است؛ به این معنی که باعث افزایش سریع سطح قند خون نمی‌شود. پایدار بودن سطح قند خون با تنظیم بهتر خلق و خو و کاهش خطر علائم افسردگی مرتبط است.

منبع: خبر آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1229867 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • آجیل، سپر ایمنی روان در برابر افسردگی
  • «در سایه سرو» به جشنواره مورد تایید اسکار در اسپانیا راه یافت
  • انیمیشن بلیچر ریپورت به مناسبت پیروزی دورتموند مقابل پاری سن ژرمن
  • بزرگ‌تر‌های تیم اوسمار بلای جان پرسپولیس شدند
  • «باگ» در جایزه آکادمی دانشجویی اسکار/ پدری که از حشره می‌ترسد
  • صنعت مازندران نیم مرده است/حرائم بلای جان سوادکوه
  • مهمترین هدفم در بازی سازی بالا بردن نام ایران در سراسر جهان است
  • «آوای ابرها» راهی ایتالیا می‌شود 
  • ناکامی ایتالیا در سال 2002 و قهرمانی در جام جهانی 2006 به روایت کارتون / انیمیشن
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد